Menu

Lone Muurholm Juul

Sweet Yoga Life blev stiftet i 2015 med udgangspunkt i yogaundervisning. Jeg er eksamineret yogalærer fra Ashtanga Yoga Shala, Århus.

Tidligere har jeg en baggrund som advokatsekretær, juridisk assistent og Stats.Aut. ejendomsmægler.

Efter at jeg i 2007 fik mit 3. barn valgte jeg på mange måneder at skifte retning i livet. Min nysgerrighed og tilgang til livet fik et andet perspektiv og jeg begyndte for alvor at mærke efter hvad der nærer min sjæl og mit hjerte.

Jeg har gennemgået den 2-årige kostvejlederuddannelse på Kostakademiet 2009-2011 samt bestået 300 timers uddannelse i anatomi, fysiologi og sygdomslære ved læge Ole Købke.

Mine store passioner i livet er familien, kærligheden, lykken, friheden og naturen. Jeg ser og mærker værdien af de små ting i livet – de små mirakler som vi alle oplever hver eneste dag og jeg er dybt taknemmelig for hver dag – fordi livet er smukt.

Jeg har et holistisk syn på livet og jeg har gennem de seneste 10 år gennemført flere holistiske uddannelser og haft længerevarende yogarejser i udlandet.

Senest har jeg de sidste 3 år (2016-2019) læst til Holistisk Hudterapeut på Holistisk Hudterapeut Skolen i København. Gennem uddannelsen er jeg også blevet certificeret hos Nordic Laboratories til at lave DNA Health test.

Derudover arbejder jeg med workshops med bl.a. Gua Sha massage teknikker, tilbyder Intuitive Skin Theraphy behandling, hvor jeg er blevet undervist at bl.a. Line Friis som er Award Winning for bedste Signaturbehandling for Rudolph Care. 

Min passion for det holistiske og bæredygtige liv vokser i mig  og jeg har et brændende ønske om at kunne give min viden videre til dem som måtte ønske at modtage det.

Jeg tilbyder en vifte af holistiske behandlinger m.m. se under workshops og “Beauty Offers

Kærligst
Lone